May 19, 2024

Skylight Webzine

Online since 2000

Panik TV & i-mall Micro Market: Στρατηγική συνεργασία κορυφής

1 min read

Μουσική και καινοτομία σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία!

Η Panik Entertainment Group, πρωτοπόρος και ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της μουσικής και του entertainment σε Ελλάδα και Κύπρο, συναντά το i-mall Micro Market, το πρώτο πλήρως ρομποτικό Physi-Digital κατάστημα μικρολιανικής στον κόσμο, σε μία στρατηγική συνεργασία στην πρώτη γραμμή της μουσικής, της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Το i-mall Micro Market, μια 100% ελληνική ιδέα σχεδιασμένη και υλοποιημένη στο μεγαλύτερο ποσοστό από μια ομάδα 30 Ελλήνων, φέρνει την επανάσταση στον τομέα της μικρολιανικής.

Το πρώτο Physi-Digital κατάστημα, που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στην Αττική και μόλις εγκαινιάστηκε, είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο κατάστημα λιανεμπορίου που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, μόνο με ανέπαφες συναλλαγές και απευθύνεται στους νέους, αλλά και στους καταναλωτές κάθε ηλικίας που θέλουν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να εξοικονομήσουν χρόνο και κόστος.

Καλωσορίζοντας αυτή την πρωτοποριακή ιδέα και πρωτοβουλία, η Panik Entertainment Group συνεργάζεται με το i-mall Micro Market, τόσο μέσα από το Panik TV, όσο και μέσα από τη διοργάνωση διάφορων μουσικών events.


Χριστίνα Χριστοφίδου – Καραβασίλης Δημήτρης – Ρομίνα Πόλη

Το πρόγραμμα του Panik TV, του νέου τηλεοπτικού καναλιού που συνδυάζει τη μουσική, το lifestyle και την ψυχαγωγία, προβάλλεται επί 24ωρου σε ειδικές οθόνες του i-mall Micro Market, κάνοντας τις αγορές ακόμα πιο συναρπαστικές, «ντυμένες» με τις μεγάλες επιτυχίες όλων των αγαπημένων μας καλλιτεχνών.

Παράλληλα το Panik TV, είναι διαθέσιμο μέσα από το Panik Music, την ιστοσελίδα της Panik Entertainment Group, www.panikmusic.gr, το δωρεάν mobile application για iOS και Android και τη θέση 603 στην Cosmote TV.



Δοξαράς Γιάννης, Γουδή Άννα, Καραβασίλης Δημήτρης, Αντωνία Παπαδάκη, Δαμιανός Ιορδανίδης