July 5, 2024

Skylight Webzine

Online since 2000

Ο Rob Ellis δεν θα έρθει στην Ελλάδα με τους Paradise

1 min read

Ο Rob Ellis δεν συμμετέχει στην περιοδεία για λόγους υγείας. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της μπάντας σε ελληνικά – αγγλικά. Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα και γρήγορη ανάρρωση και περιμένουμε να δούμε τους Paradise να «καίνε» τα ηχεία και στην Ελλάδα.

 

«Για λόγους υγείας, ο Rob Ellis δεν θα μπορέσει να βγει στο δρόμο μαζί μας και να μας συντροφέψει αυτήν την χρονιά. Η περιοδεία όμως θα συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς ο γενναίος και αποφασισμένος φίλος μας, Jack Revy συμφώνησε να πιάσει τις μπαγκέτες – είμαστε σίγουροι ότι είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στην πρόκληση. Όσο λυπόμαστε που δεν είναι μαζί μας ο Ellis, άλλο τόσο ανυπομονούμε να βρεθούμε στην Ελλάδα και να παίξουμε για εσάς»

«Due to health reasons Rob Ellis will not be able to go on the road with Paradise this year. The tour will go on as planned though, as our valiant friend Jack Revy has agreed to pick up the sticks – we are confident he’s up to the task. As much as we’ll miss having Ellis with us, we’re really looking forward to playing for you».

 

Τιμές εισιτηρίων
για τη συναυλία της Αθήνας
Τα πρώτα εισιτήρια των 25 ευρώ (early bird) εξαντλήθηκαν
Η τιμή προπώλησης είναι 28 ευρώ
Την ημέρα της συναυλίας στο Ταμείο τα εισιτήρια θα κοστίζουν 30 ευρώ
Σημεία Προπώλησης
www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva kiosk, αθηνόραμα gr.

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσίων 205, Αθήνα
Τηλ.: +30 211 4112 500
Photo licence: Creatine Commons
Πηγή: Gagarin205