October 1, 2024

Skylight Webzine

Online since 2000

Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ GRAMMY ΜΠΑΝΤΑ IMAGINE DRAGONS ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ALBUM, SMOKE + MIRRORS, ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


H πολυπλατινένια και βραβευμένη με Grammy rock μπάντα Imagine Dragons θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ, Smoke + Mirrors, στις 16 Φεβρουαρίου 2015 μέσω της KIDinaKORNER/Interscope Records.

Η standard έκδοση του Smoke + Mirrors είναι τώρα διαθέσιμη για προπαραγγελίες στα  iTunes. Όσοι προπαραγγείλουν την standard έκδοση μπορούν να κατεβάσουν αμέσως το πρώτο single από το άλμπουμ “I Bet My Life” και ένα επιπλέον τραγούδι από το άλμπουμ με τίτλο “Gold”. Επιπροσθέτως, μία deluxe έκδοση η οποία περιλαμβάνει πέντε extra tracks θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου.. Οι fans μπορούν επίσης να προπαραγγείλουν μία limited edition “art box deluxe” έκδοση version του άλμπουμ ΕΔΩ. H έκδοση περιλαμβάνει λιθογραφικές εκτυπώσεις σχεδιασμένες από τον καλλιτέχνη Tim Cantor για κάθε τραγούδι του άλμπουμ καθώς και ένα υπερμέγεθες booklet σε ένα συλλεκτικό box.  Οι αγοραστές της limited edition αποκτούν έγκαιρη πρόσβαση να αγοράσουν εισιτήρια για την tour της μπάντας το 2015.  Η standard έκδοση θα είναι διαθέσιμη  στα καταστήματα λιανικής πώλησης για digital download, streaming μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών και σε CD/ vinyl.

Δείτε το trailer που περιλαμβάνει αποσπάσματα από το ‘making of’ του Smoke + Mirrors ΕΔΩ.

Το video για το single “I Bet My Life,” που είναι αυτή τη στιγμή στο Top 5 του Modern Rock radio, μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ στο Vevo.  Το video σκηνοθέτησε ο Καναδός σκηνοθέτης  Jodeb (Zedd + Foxes’ “Clarity”), και πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός ηθοποιός Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2).  Τον προηγούμενο μήνα, το κουαρτέτο από το Las Vegas παρουσίασε το τραγούδι στα American Music Awards και έλαβε το βραβείο “Favorite Artist — Alternative Rock” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Δείτε την εμφάνιση της μπάντας στα AMA ΕΔΩ.

Στο Smoke + Mirrors, οι Imagine Dragons χρησιμοποιούν την φρενήρη ενέργεια ‘της ζωής στο δρόμο’ για να εμποτίσουν την μουσική τους με ωμή ένταση και έντονη ευαισθησία. Όπως και το διπλά πλατινένιο ντεμπούτο άλμπουμ τους Night Visions, η μπάντα δουλεύει με δεξιοτεχνικά κατεργασμένα beats και grooves για να σκαρφιστεί μία rock μουσική  με βάση τον ρυθμό, επιδέξια και ενστικτώδη. Επίσης αποκαλύπτει την αφοσίωση της μπάντας στο να διατηρήσει το ‘χειροποίητο’ της δουλειάς της, το Smoke + Mirrors σημειώνει την πρώτη κυκλοφορία που ηχογραφήθηκε στο νέο τους home studio.

Οι Imagine Dragons δημιουργήθηκαν το 2009 από τον τραγουδιστή Dan Reynolds, τον κιθαρίστα Wayne Sermon, τον μπασίστα Ben McKee και τον drummer Daniel Platzman, και κέρδισαν  μία γερή βάση ώστε να ακολουθήσει μία σειρά από ανεξάρτητα κυκλοφορημένα EPs. Αφού τους υπέγραψε ο After Alex Da Kid στο δικό του KIDinaKORNER/Interscope label, η μπάντα έκανε το ντεμπούτο της σε major-label με την κυκλοφορία του Continued Silence, το EP του 2012 που περιείχε το διπλά πλατινένιο breakthrough single “It’s Time”. Το Night Visions κατέφτασε λίγο αργότερα την ίδια χρονιά και οι Imagine Dragons βρέθηκαν σε μία ‘ουράνια τροχιά’ που ανέβασε το ντεμπούτο άλμπουμ τους στο No. 2 του Billboard Top 200 Albums chart, πούλησε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έγινε το No. 1 album στο Spotify παγκοσμίως για το 2013. Το δεύτερο single από το ‘Night Visions’, το εννέα φορές πλατινένιο “Radioactive,” ανέβηκε στο No. 1 του Billboard Rock chart και χάρισε στη μπάντα ένα Grammy (2014) για την “Best Rock Performance”. Αυτό είναι το best-selling rock τραγούδι στην ψηφιακή ιστορία των Η.Π.Α.. Το τρίτο single, “Demons,” σκαρφάλωσε στο No. 1 του Alternative και Top 40 radio, και έχει πουλήσει 3.9 εκατομμύρια αντίτυπα στις Η.Π.Α.. Η μπάντα έχει πουλήσει περισσότερα από 24 εκατομμύρια tracks παγκοσμίως.

 

STANDARD

1. Shots
2. Gold
3. Smoke And Mirrors
4. I’m So Sorry
5. I Bet My Life
6. Polaroid
7. Friction
8. It Comes Back To You
9. Dream
10. Trouble
11. Summer
12. Hopeless Opus
13. The Fall

 

Πηγές:
www.imaginedragonsmusic.com

https://www.facebook.com/ImagineDragons

https://twitter.com/imaginedragons

https://www.youtube.com/user/ImagineDragonsVEVO