September 27, 2024

Skylight Webzine

Online since 2000

H ΣΥΝΑΥΛΙΑ ‘HYDE PARK LIVE’ ΤΩΝ ROLLING STONES ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜH ΣΤΑ iTUNES


Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν σήμερα την αποκλειστική κυκλοφορία μέσω iTunes του ‘The Rolling Stones – Hyde Park Live’ άλμπουμ, μετά από τις δύο επιτυχημένες sold out συναυλίες τους στο Hyde Park του Λονδίνου, στις 6 και 13 Ιουλίου.

Κορυφαίες στιγμές από τις συναυλίες των Rolling Stones, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν 44 χρόνια μετά από την ημέρα που οι Stones έπαιξαν για πρώτη φορά στο Hyde Park, στις 5 Ιουλίου του 1969, είναι διαθέσιμες για download από σήμερα  αποκλειστικά από το iTunes Store (iTunes.com/TheRollingStones), διασφαλίζοντας πως όλοι αυτοί που παρευρέθησαν στις συναυλίες, παλιοί και νέοι θαυμαστές του γκρούπ, θα μπορούν να αναβιώσουν τις μνήμες και τις εμπειρίες τους από αυτές τις ιστορικές συναυλίες.

Οι δύο συναυλίες στο Hyde Park με τους Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts και Ronnie Wood να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: να ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες και ύμνους όπως τα Brown Sugar, It’s Only Rock’N’ Roll, Jumpin’ Jack Flash, Sympathy for the Devil και Paint It Black. Όλα αυτά τα τραγούδια συμπεριλαμβάνονται σε limited edition iTunes κυκλοφοριά. Η συναυλία των Rolling Stones στο ‘Hyde Park διατείθεται αποκλειστικά μέσω του iTunes Store στις 19 Αυγούστου.

Η συναυλία ‘Hyde Park Live’ των Rolling Stones κυκλοφορεί από τα iTunes, σήμερα.

TRACKLISTING
1.    Start Me Up
2.    It’s Only Rock ‘N’ Roll
3.    Tumbling Dice
4.    Emotional Rescue
5.    Street Fighting Man
6.    Ruby Tuesday
7.    Doom And Gloom
8.    Paint It Black
9.    Honky Tonk Women
10.    You Got The Silver
11.    Before They Make Me Run
12.    Miss You
13.    Midnight Rambler
14.    Gimme Shelter
15.    Jumpin’ Jack Flash
16.    Sympathy For The Devil
17.    Brown Sugar
18.    You Can’t Always Get What You Want
19.    (I Can’t Get No) Satisfaction

Πηγή: EMI Music