September 20, 2024

Skylight Webzine

Online since 2000

Τα opening acts των συναυλιών των Arch Enemy στην Ελλάδα


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – GAGARIN 205, ΑΘΗΝΑ
Opening act: INSIDEAD

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – BLOCK 33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Opening act: KARMA VIOLENS

Insidead και Karma Violens τα opening acts των συναυλιών των Arch Enemy

Δύο από τις σημαντικότερες international παρουσίες της ελληνικής metal σκηνής,  έρχονται να προστεθούν στις συναυλίες των Arch Enemy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Oι Insidead , την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στο Gagarin 205 και οι Karma Violens, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Block 33, έρχονται για να κάνουν ακόμα πιο hardcore τις δύο μεγάλες συναυλίες των Σουηδών death metal βασιλιάδων. Με ξεκίνημα σήμερα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, οι Arch Enemy ετοιμάζουν βαλίτσες και ξεκινούν το Ευρωπαϊκό σκέλος της World Khaos Tour που σημείωσε εκρηκτική επιτυχία στην Αμερική.

INSIDEAD

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – GAGARIN 205, ΑΘΗΝΑ

Οι Insidead το μοναδικό thrash, deathcore, modern ελληνικό συγκρότημα κέντρισε το ενδιαφέρον όλων των καθαρόαιμων death metal fans με τη φετινή κυκλοφορία του ντεμπούτου του άλμπουμ τους, Chaos Elecdead. Ένα δυνατό μείγμα heavy, thrash και death core στοιχείων, με εκρηκτικές συνθέσεις και ριφαρίσματα και solo’s που παρουσίασαν κάτι καινούριο και φρέσκο στην metal μουσική σκηνή. Τους Insidead αποτελούν οι: George T. (φωνητικά, guitars), Jim T. (guitars), Nick M. (bass) και Jim M. (drums, backing vocals).

O R.D. Liapakis αναφέρει συγκεκριμένα ότι οι Insidead “παράγουν τον ήχο του εικοστού-πρώτου αιώνα, με μία αίσθηση από τις φλέβες του καθαρόαιμου heavy metal ήχου”. Οι Insidead έχουν εμπειρία από δυνατά live, όπως με τη συμμετοχή τους στο Wacken Open Air 2009, που ήρθε μετά τη νίκη τους στο διαγωνισμό Greek Wacken Metal Battle και θα δυναμιτίσουν με το καλύτερο τρόπο τους Αθηναίους death metal φαν, να υποδεχθούν τους Arch Enemy που βρίσκονται στην καλύτερή τους φόρμα!!

More info: www.myspace.com/insidead

Άκουσε δείγμα από το Chaos Elecdead:

www.facebook.com/pages/InsIDeaD/136435259723229?sk=app_2405167945 

KARMA VIOLENS

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – BLOCK 33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η μουσική των Karma Violens δεν κατατάσσεται σε κατηγορίες και αποφεύγει κάθε μουσική ετικέτα εκτός από τη λέξη “metal”. Τα πρώτα διθυραμβικά σχόλια ήρθαν με την κυκλοφορία του πρώτου EP Κatara που επιλέχτηκε από το περιοδικό Metal Hammer της Βρετανίας ως “demo του μήνα” για τον Μάϊο 2007 και ενθαρρυντικές κριτικές από τα media σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο καθαρός επιθετικός metal ήχος τους επιβεβαιώθηκε με την κυκλοφορία του πρώτου τους album Dormancy. Συγκεκριμένα το Rockhard.gr αναφέρει ότι το άλμπουμ είναι: “…extreme metal! Από thrash σε black, από death σε core. Ένα κράμα των ακραίων ειδών του metal, πολύ καλά δεμένο χωρίς να κουράζει ούτε στιγμή. Οι κιθάρες δεν σταματούν να παράγουν έξυπνα και συνάμα πωρωτικά riff που σου μένουν στο μυαλό… ενώ ο frontman εντυπωσιάζει με τις ικανότητες του στην εναλλαγή brutal σε black metal φωνητικά ακολουθώντας το μουσικό feeling που δίνει η υπόλοιπη μπάντα…”.

Τους Karma Violens αποτελούν οι: Marios (vocals), George (guitars), Costas (guitars), Steven (bass), Nikk (drums) μία ιδιαίτερη δεμένη μπάντα που ξεσηκώνει πάντα στα live της. Απόδειξη οι εκρηκτικές τους εμφανίσεις μαζί με τους Fear Factory, The Black Dahlia Murder, Rotting Christ, Septic Flesh και φυσικά την over the top “ενθουσιαστικά λυσσασμένη” εμφάνισή τους στη σκηνή της Πλατείας Νερού, τον περασμένο Ιούλιο μαζί με τους Judas Priest, Whitesnake, Opeth και Firewind.

More info: www.myspace.com/karmaviolens

Άκουσε ολόκληρο το album DORMANCY: www.karmaviolens.com/livestreaming

Μην χάσεις λοιπόν αυτές τις μοναδικές συναντήσεις, στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2012, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, στο κορυφαίο metal event του χειμώνα, με τους Arch Enemy φορμαρισμένους από τις sold-out εμφανίσεις τους σε Αμερική και Ευρώπη και από τις πολύ καλές πωλήσεις του νέου στούντιο άλμπουμ τους Khaos Legions, που θεωρείται αν όχι το καλύτερο, σίγουρα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα άλμπουμ τους.

Η θηριώδης μηχανή των ARCH ENEMY έρχεται και δεν πρέπει να τη χάσει κανένας metal fan που σέβεται τον εαυτό τους!!! Two shows to watch!!!

H προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 30 ευρώ

Ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 35 ευρώ

Σημεία προπώλησης

TICKET HOUSE | PUBLIC | METROPOLIS | MUSICLAND | HARD ROCK CAFÉ | www.123merch.gr | www.ticketarena.gr

*Εισιτήρια πωλούνται στο εξής και στο studio In The Core Media Studio, Σαλώνων 13, Αμπελόκηποι

Πηγή: Spicy Entertainement