September 29, 2024

Skylight Webzine

Online since 2000

Σεμινάριο ‘Αrt InSide Business’


To ‘Αrt InSide Business-Be Creative on your Business’ είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο, κυρίως για τα Ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα, που εστιάζει μέσα από την σύμπλευση της Τέχνης και του Business, στην ανάδειξη και αύξηση της δημιουργικότητας, ανάπτυξη αυτοπεποίθησης, αυτοματοποιημένη αντίδραση, με στόχο την καινοτομία, Creative Marketing, Creative Team Building, Design Thinking, επικεντρώνοντας στις νέες ιδέες, υπηρεσίες και προ’ι’όντα, για τις εταιρείες, διάφορους φορείς και σε ιδιώτες.

 

Εμπνευστής και εισηγητής του προγράμματος, είναι ο Mike Petrakis (Artist, Director at ‘Art InSide Business’, Project Manager at ‘Arts2B’).

Ο σημερινός ολοένα αυξανόμενος ανταγωνισμός σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο , χρειάζεται νέες μορφές και νέα μονοπάτια, ώστε να οδηγηθούν οι εταιρίες, οργανισμοί και σε προσωπικό επίπεδο, πιο εξελιγμένες και εμπλουτισμένες διαδικασίες, με σεβασμό στο όραμα και τις αξίες του κάθε φορέα και οντότητας.

Το πρόγραμμα παρέχει πολύπλευρες υπηρεσίες ενίσχυσης των αναγκών και στόχων του κάθε οργανισμού, μέσα από καλλιτεχνικές διαδικασίες και τα πολλά κοινά στοιχεία που έχουν η Τέχνη και το Business.
Η δημιουργική βιομηχανία παρέχει τα απαιτούμενα εργαλεία για την επιτυχία των στόχων που έχουν θέσει οι εκπαιδευόμενοι του προγράμματος μέσα από έναν κοινό κώδικα.

Βασικοί άξονες επίσης του προγράμματος είναι η εξέλιξη της Κριτικής Σκέψης, Επίλυση Σύνθετων Προβλημάτων, η ανάδειξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, ικανότητες που θα υπερισχύσουν στο επιχειρείν το 2020, σύμφωνα με τον πολύ σημαντικό οργανισμό ‘World Economic Forum’.

Αντίστοιχα προγράμματα υπάρχουν ήδη στο εξωτερικό μέσα από την συνεργασία διαφόρων φορέων της Τέχνης και του Business, όπου κάποια από αυτά χρηματοδοτούνται επίσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το ‘Αrt InSide Business – Be Creative on your Business’ παρέχει επιπλέον υπηρεσίες που εμπλουτίζουν και ενισχύουν σε ένα ευρύ πλαίσιο τον κάθε οργανισμό αλλά και την κάθε οντότητα, βασισμένο και προσαρμοσμένο στις αξίες και ανάγκες τους.

 

Πληροφορίες: Μάικ Πετράκης – 0030 6940611955

www.facebook.com/ArtInSideBusiness