October 2, 2024

Skylight Webzine

Online since 2000

Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ GRAMMY ΜΠΑΝΤΑ IMAGINE DRAGONS ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ALBUM, SMOKE + MIRRORS


H πολυπλατινένια και βραβευμένη με Grammy rock μπάντα Imagine Dragons θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ, Smoke + Mirrors, στις 16 Φεβρουαρίου 2015 μέσω της KIDinaKORNER/Interscope Records. Snippets για κάθε ένα από τα 13 tracks του άλμπουμ μπορείτε να ακούσετε στο website της μπάντας, www.imaginedragonsmusic.com. Σε μία πρώιμη αξιολόγηση, το Βρετανικό περιοδικό Q αποκάλεσε το Smoke + Mirrors “ένα μοντέρνο pop-rock διαμάντι”.

 

Το πρώτο single από το Smoke + Mirrors, “I Bet My Life,” που είναι αυτή τη στιγμή στο Top 5 του Modern Rock radio, ενώ το video έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 11.6 εκατομμύρια views. Η μπάντα μόλις κυκλοφόρησε το video για το νέο τους κομμάτι, “Shots” που μπορείτε να δείτε εδώ στο Vevo.  Σκηνοθετημένο από τον Robert Hales (Alicia Keyes, Jack White, Gnarls Barkley), το video είναι εμπνευσμένο από το εξώφυλλο του άλμπουμ που δημιούργησε ο ζωγράφος Tim Cantor.

Το Smoke + Mirrors είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στα iTunes. Όσοι προ-παρήγγειλαν το άλμπουμ μπορούσαν να κατεβάσουν αμέσως το πρώτο single από το άλμπουμ “I Bet My Life” και τα τραγούδια “Shots” and “Gold.”

“Οι προσπάθειες για την δημιουργία του δεύτερου άλμπουμ δεν εμφανίζουν συχνά ανάπτυξη και δημιουργική επιδεξιότητα” λέει ο Alex Da Kid, παραγωγός/ιδρυτής της KIDinaKORNER. “Είμαι υπερήφανος να πω ότι το Smoke + Mirrors τα καταφέρνει και στα δύο και η  KIDinaKORNER Records είναι πολύ ενθουσιασμένη με την μπάντα και με τον τρόπο που ‘ανέλαβαν’ το 2015 και ακόμα πιο πέρα”.

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του Smoke + Mirrors, οι Imagine Dragons θα κάνουν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Θα εμφανιστούν στο Good Morning America, εμφανίστηκαν στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon στις 17 Φεβρουαρίου και θα εμφανιστούν επίσης στο The Ellen DeGeneres Show στις 20 Φεβρουαρίου.

Επίσης αυτό το μήνα, οι Imagine Dragons θα ‘βγουν στο δρόμο’ για το Destination Dragons, την tour που θα παρουσιάσουν οι Southwest Airlines®, που θα μεταφέρει την μπάντα από άκρη σε άκρη των Η.Π.Α. για να παρουσιάσουν οικεία κονσέρτα για τους fans σε τέσσερις πόλεις που θεωρούνται ‘ξεχωριστά μέρη’ στην ιστορία της μπάντας. Τα Imagine Dragons Concerts θα προσφέρουν στους fan μία πρώτη ακρόαση της νέας μουσικής τους, με shows στο Los Angeles στις 20 Φεβρουαρίου, στο Salt Lake City στις 21 Φεβρουαρίου, στο Las Vegas στις 23 Φεβρουαρίου και στην Atlanta στις 25 Φεβρουαρίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι Imagine Dragons ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για την 2015 SMOKE + MIRRORS TOUR, που ξεκινάει στις 3 Ιουνίου στο Portland, Oregon και περιλαμβάνει διάφορες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Δείτε όλα τα επερχόμενα shows της μπάντας εδώ.

Δείτε το video του “Shots’ εδώ

Δείτε την live εκτέλεση του ‘Shots” εδώ.

Οι Imagine Dragons δημιουργήθηκαν το 2009 από τον τραγουδιστή Dan Reynolds, τον κιθαρίστα Wayne Sermon, τον μπασίστα Ben McKee και τον drummer Daniel Platzman, και κέρδισαν  μία γερή βάση ώστε να ακολουθήσει μία σειρά από ανεξάρτητα κυκλοφορημένα EPs. Αφού τους υπέγραψε ο After Alex Da Kid στο δικό του KIDinaKORNER/Interscope label, η μπάντα έκανε το ντεμπούτο της σε major-label με την κυκλοφορία του Continued Silence, το EP του 2012 που περιείχε το διπλά πλατινένιο breakthrough single “It’s Time”. Το Night Visions κατέφτασε λίγο αργότερα την ίδια χρονιά και οι Imagine Dragons βρέθηκαν σε μία ‘ουράνια τροχιά’ που ανέβασε το ντεμπούτο άλμπουμ τους στο No. 2 του Billboard Top 200 Albums chart, πούλησε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έγινε το No. 1 album στο Spotify παγκοσμίως για το 2013. Το δεύτερο single από το ‘Night Visions’, το εννέα φορές πλατινένιο “Radioactive,” ανέβηκε στο No. 1 του Billboard Rock chart και χάρισε στη μπάντα ένα Grammy (2014) για την “Best Rock Performance”. Αυτό είναι το best-selling rock τραγούδι στην ψηφιακή ιστορία των Η.Π.Α.. Το τρίτο single, “Demons,” σκαρφάλωσε στο No. 1 του Alternative και Top 40 radio, και έχει πουλήσει 3.9 εκατομμύρια αντίτυπα στις Η.Π.Α.. Η μπάντα έχει πουλήσει περισσότερα από 24 εκατομμύρια tracks παγκοσμίως και έχει ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify.

 

Πηγή:

www.imaginedragonsmusic.com