September 28, 2024

Skylight Webzine

Online since 2000

The Big 4 Live From Sofia DVD


Μια κορυφαία στιγμή στην ιστορία της heavy metal, η μεγαλειώδης συναυλία των “Big Four”,   Metallica, Slayer, Megadeth και Anthrax, στις 22 Ιουνίου στη Σόφια της Βουλγαρίας, κυκλοφορεί τώρα και σε DVD!

 

 Στο “The Big Four Live From Sofia” καταγράφεται το show των 4 συγκροτημάτων, σε 2 DVD που περιλαμβάνουν επιπλέον υλικό με backstage και συνεντεύξεις. Εκτός από τα 2 DVD και τα αντίστοιχα Blu-ray, κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση κι ένα super deluxe box set που περιλαμβάνει 2 DVD, 5 CD με όλα τους τα τραγούδια, 24σέλιδο booklet, αφίσα, φωτογραφίες του κάθε συγκροτήματος, και  πένες Big Four .

 

Αυτά τα τέσσερα μυθικά συγκροτήματα που ξεπήδησαν το 1980 από το κίνημα της underground trash για να κυριαρχήσουν στον κόσμο του metal, έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα κι έχουν γεμίσει άπειρα γήπεδα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Παρά την τεράστια ζήτηση όμως ποτέ πριν δεν είχαν μοιραστεί την ίδια σκηνή. Η συναυλία-σταθμός της 22ας Ιουνίου στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους στο Sonisphere  Festival στη Σόφια μεταδόθηκε την ίδια μέρα μέσω δορυφόρου σε περισσότερες από 700 αίθουσες στον κόσμο, από την Αμερική και την Ευρώπη ώς τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική, τη Νότια Αφρική και τη Νέα Ζηλανδία.

 

Το Δεκέμβριο του 2009, τα τέσσερα συγκροτήματα ανακοίνωσαν πως θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να συμμετέχουν στο Sonisphere  Festival για 7 μόνο παραστάσεις στην Ευρώπη. Το μοναδικό αυτό live στη Σόφια δόθηκε 2 μόλις μέρες πριν την εμφάνιση των «τεσσάρων μεγάλων» της speed & thrash metal στη χώρα μας, στο Terra Vibe.

 

‘THE BIG FOUR’

 

METALLICA, SLAYER, MEGADETH, ANTHRAX

Κυκλοφορεί την 1η Νοεμβρίου

από την Universal Music

 
Πηγή; Universal Music