September 29, 2024

Skylight Webzine

Online since 2000

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ THE MISSION


Αναβάλλεται η συναυλία των Mission λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων

Λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας (Τετάρτη 19 & Πέμπτη 20/10), οι Mission δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα, με αποτέλεσμα την αναβολή της πολυαναμενόμενης συναυλίας τους την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στο Fuzz Club.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας θα ανακοινωθεί άμεσα, ενώ τα ήδη πωληθέντα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία.

THE MISSION
XXV tour 2011
25th ANNIVERSARY CELEBRATION

Μια θρυλική επανένωση και ένα best-of show για ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του gothic rock!

Ο Wayne Hussey, o Craig Adams και ο Simon Hinkler ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και ανεβαίνουν στη σκηνή παρουσιάζοντας τραγούδια μόνο από τα albums που ηχογράφησαν με το αρχικό line up! Το set, σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Hussey «δεν θα έχει καθόλου καινούργια τραγούδια. Αυτό το show των Mission έχει να κάνει μόνο με τη νοσταλγία!»

Μαζί με τους Sisters Of Mercy (από τους οποίους, ως γνωστόν, προέρχονται ο Hussey και ο Adams), τους Cult και τους Fields Of The Nephilim (που θα ανοίξουν τη συναυλία τους στο Λονδίνο) αποτελούν τα εμβληματικότερα ονόματα στο χώρο του Gothic / Hard Rock.

“I still believe in God but God no longer believes in me…”

Αυτά τα λόγια αποτελούσαν τον “πρόλογο” του θρυλικού “Wasteland”, του πρώτου Top 20 hit single των Mission. Δυόμιση δεκαετίες μετά, φαίνεται πως ο Wayne Hussey και η παρέα του εξακολουθούν να πιστεύουν στους εαυτούς τους, τη μπάντα που δημιούργησαν και το κοινό που τους ακολουθεί, όλο αυτό το διάστημα…

Με albums σαν τα “God’s Own Medicine” (1986), “The First Chapter” (1987), “Children” (1988), “Carved In Sand” (1990), “Masque” (1992), “Aura” (2001) κέρδισαν την εμπορική επιτυχία αλλά, ουσιαστικότερα, παγιώθηκαν στη συνείδηση του κοινού ως μία από τις σημαντικότερες μπάντες του συγκεκριμένου ιδιώματος.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η λίστα με τα πολύ γνωστά singles τους, τα οποία θα ακούσουμε – στο σύνολό τους – στην 25th Anniversary βραδιά της 20ης Οκτωβρίου: “Wasteland”, “Tower Of Strength”, “Butterfly On A Wheel”, “Garden Of Delight”, “Deliverance”, “Beyond The Pale”, “ Serpent’s Kiss”, “Stay With Me”, “Severina”, “Hand Across The Ocean”, “Like A Child Again”, “Never Again”, “Evangeline”.

Πηγή: Dreambox