Ραδιοφωνική παρουσίαση του βιβλίου Metal Goes Science PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 02 February 2018 18:46


Την Πέμπτη 01/02/2018, καλεσμένος στο metalzone radio ήταν ο Βασίλειος Υφαντής, για την παρουσίαση του βιβλίου METAL GOES SCIENCE – THE ACADEMIC METAL BIBLIOGRAPHY
. Πραγματοποιήθηκε μια συζητήση για διάφορα θεματα όπως για την επιστήμη και την metal μουσική, την δημιουργικότητα στην metal τα χρόνια της κρίσης και άλλα πολλά! Μπορείτε να ακούσετε παρακατω μια χορταστική εκπομπή 2,5 ωρών με άποψη για όλα όσα συμβαινουν στην metal μουσική από μια άλλη οπτική γωνία...

https://www.mixcloud.com/Metalzone_Hellas/metal-goes-science-01022018/


Λίγα Λόγια για το βιβλίο

Ένας οδηγός για τους ερευνητές της Metal μουσικής που χρειάζονται βοήθεια στην έρευνα τους και για τους οπαδούς που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον κόσμο του Metal πέρα από την μουσική... Ο συγγραφέας έψαξε εκτενώς σε 149 επιστημονικές βάσεις δεδομένων και βρήκε αρκετές πληροφορίες για την ακαδημαϊκή χρήση του Metal μεταξύ των ετών 1984 και 2017, σε τομείς όπως: Οικονομία, Ψυχολογία, Θρησκεία, Ιατρική, Επιστήμη Υπολογιστών και άλλες ερευνητικές περιοχές.

Μεσα στο βιβλίο μπορείτε να βρείτε βιβλιογραφικές αναφορές για τις πιο περίεργες έρευνες στο Metal, από ιατρικές έρευνες του moshpit μέχρι και οικολογικές προσεγγίσεις του Black Metal. Πρόκειται για μια απροσδόκητη έρευνα σε επίπεδο αφοσίωσης στην Metal μουσική και την εκλεπτυσμένη επιστήμη. Το βιβλίο αυτό είναι απαραίτητο σε συλλέκτες βιβλίων και μανιακούς metalheads που θεωρούν την Metal μουσική, μια επιστημονική εμπειρία.

Το βιβλίο είναι γραμμένο στην Αγγλική γλώσσα και καλύπτει την βιβλιογραφία ακαδημαϊκών/επιστημονικών δημοσιεύσεων για ένα χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 30 ετών. Περιλαμβάνει βιβλία, επιστημονικά άρθρα και πρακτικά συνεδρίων μεταξύ του 1984 και του 2017. Οι σελίδες του βιβλίου χωρίζονται σε 4 κεφάλαια που περιέχουν τις δημοσιεύσεις του Metal, στις ακόλουθες περιόδους: 1. 1980 – 1989, 2. 1990 – 1999, 3. 2000 – 2009, 4. 2010 – 2017. Εάν σας συναρπάζει η επιστήμη και η metal μουσική, θα βρείτε αρκετό δημοσιευμένο υλικό το οποίο να αναζητήσετε στο διαδίκτυο ή στην τοπική σας βιβλιοθήκη.

 

Διανομή: Amazon

 

 

 

 

 

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Radio Promotion

Banner